Trading 212 review

Wil je weten wat voor online broker Trading 212 review is? In dit review leggen we je haarfijn uit wat Trading 212 precies is, hoe hun software werkt en welke kosten eraan verbonden zijn. Trading 212 is een van de vele online brokers waar je kunt handelen in verschillende financiële producten. Deze broker onderscheidt zich van andere spelers op de markt doordat ze geen commissie of fees over hun transacties heffen. Het is een van de meest gedownloade applicaties voor mobiele telefoons en hieruit zie je wel terug hoe populair ze zijn.

Welke functionaliteiten biedt deze broker aan

Je kan bij Trading 212 dat in Londen is gevestigd en valt onder de Engelse Financial Conduct Authority (FCA). Trading 212 review biedt verschillende functionaliteiten aan zijn gebruikers aan zoals het handelen in cryptovaluta, normale valuta, EFT’s, grondstoffen, indices en aandelen. De mogelijkheid om in CFD’s te handelen met een hefboom is beschikbaar op sommige producten. Je kan het platform gebruiken op verschillende elektrische devices zoals je laptop of computer door middel van de webservice of op je mobiele telefoon of tablet met een van de applicaties. Er is een uitgebreide bronnen pagina beschikbaar met tips, hulp bij veelgestelde vragen en verschillende gidsen met uitleg.

Tevens kan je gebruik maken van hun Youtube kanaal waar je handleidingen terugvindt over de software en er worden wekelijks video’s geplaatst over beleggen. Vierentwintig uur per dag kan je hulp krijgen via de chat of e-mail en er is een hele snelle reactietijd. Je kan een account aanmaken vanaf 100 euro. Als je gewoon wilt oefenen kan je gebruik maken van een gratis demonstratie account. Om te handelen heb je maar een euro nodig. Er is een mogelijkheid om je verlies te beperken door middel van stopfunctie en je hebt goede spreads. En het grote voordeel is dat je geen kosten voor commissies hebt. Gezien de functionaliteiten die het biedt is Trading 212 een volledig platform dan gemakkelijk te gebruiken is door beginners, maar tevens door ervaren handelaren en beleggers.

Lees ook: financiele reviews

Hoe gebruik je Trading 212

Op het moment dat je gebruik wilt gaan maken van Trading 212 dan kan je beginnen met een gratis account om te kijken of het platform je bevalt. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om direct geld te storten en voor een echt account te kiezen. Met een gratis account kan je oefenen voor een bedrag van 50.000 euro dat nep is en je kan handelen in verschillende aandelen, valuta’s, grondstoffen en nog veel meer andere financiële producten. Je er bijvoorbeeld voor kiezen om te handelen in aandelen van Tesla, Apple, Bitcoin, Ethereum of Amerikaanse dollars. Er wordt geen commissie gerekend, maar wel moet je betalen op het moment dat je een positie langer dan een dag lang vasthoudt of op het moment dat je wisselt tussen valuta. Ook betaal je marges over je investeringen. Daarnaast is er een minimale hoeveelheid die je per investering moet verhandelen en de handelstijden wisselen ook per investering. Al met al is Trading 212 review een geschikte broker voor beginners en gevorderden.

Bespaar tijd en vergelijk op compareallbrokers.com