Hoe laat je de zaak op een professionele manier opvallen?

Heb je een zaak en wil je graag je gevel op laten vallen, dan is lichtreclame door middel van doosletters een goede keus. Lichtreclame leent zich niet alleen om op een gevel geplaatst te worden maar je kan het ook in of voor je pand plaatsen om meer op te vallen.

Wat de kleur, vorm en materiaal betreft zijn er ontzettend veel mogelijkheden. De lichtbronnen zijn zowel in neon als in ledlicht verkrijgbaar. Het voordeel hiervan is dat ze beiden niet snel stuk gaan en energiezuinig zijn.

Verlichte doosletters kunnen je zaak echt in het oog laten springen. Maar ze hebben nog een aantal voordelen:

  • Ze bieden een groot aantal mogelijkheden
  • Geven je pand een luxueuze uitstraling
  • Zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur
  • Ze vallen zowel in de nacht als overdag op

Tips voor het kopen van doosletters

In de eerste plaats dien je het formaat van de door jou gewenste doosletters te kiezen. Dit kan wel eens lastiger worden dan het lijkt. Door te grote of juist te kleine letters te kiezen kan je net de plank misslaan.

Doosletters die hun plekje op een gevel krijgen, worden op een andere manier geplaatst dan doosletters die voor of in een pand geplaatst worden. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om de letters op het dak te monteren.

Kenmerken van kwalitatieve doosletters

De juiste doosletters zijn niet te groot en niet te klein. Het gaat erom dat ze in verhouding staan met het pand waar ze terecht komen. Hierbij is het belangrijk dat ze de architectuur niet te kort doen. Verder dienen de doosletters energiezuinig te zijn en onderhoudsvriendelijk.

Doosletters van een goede kwaliteit zijn zuinig met energieverbruik en ze hebben een lange levensduur. Verder is het ook belangrijk dat de lampen in de doosletters deze op de juiste manier uitlichten.

Op zoek naar doosletters om je zaak meer op te laten vallen? Kijk op de website van martinireclamemakers.nl.